zondag 30 augustus 2009

Efteling deel 19... en kaarten, veel kaarten gemaakt.

De Efteling sal vorderd gestaag, zolang Tilly of Jacqueline mij van patroontjes voorzien, elk stukje is 50x50 kruisjes, kan ik verder. Ik geloof dat het nu weer even stopt.
Dus ik ben maar aan het kaarten maken geslagen, je moet toch wat doen om niet voor de tv in slaap te vallen he;)









Dit zijn allemaal kaartjes gemaakt naar voorbeeld sketches op de club van Ilona. Heel erg leuk om te doen, een kaartje naar aanleiding van een layout maken, je hoeft ook zelf niet zo heel erg te denken dan. Lekker makkelijk soms dus wel.( soms niet want dan kom je met plaatje en papier weer niet goed uit)
Dan gaan we nu nog maar een tijdje gewoon kaartjes maken, geen scrapkaarten, maar met plaatjes die ik onlangs vol ijver heb geknipt!
liefs Marianne.




zaterdag 22 augustus 2009

De Saldelen voor deze maand zijn allemaal klaar.






Dit is deel 17 van de Efteling SAL. Het wordt al wat he:D


Nu zijn dus mijn borduurwerkjes even op, tenminste....


Ik ga blokken borduren voor een nieuwe Afghan: Rain Forrest Afghan. Deze start in september via clubs, dus ik kan lekker vast wat vooruit werken aan de blokken.

Ook ben ik weer kaartjes aan het maken. Ilona heeft op clubs een nieuwe club: Sketch. Hier heeft zij een aantal sketches geplaatst waarmee leden kaartjes mogen maken, geweldig voor iemand als ik die soms geen creatieve inspiratie heeft!


Dit is 1 van de kaartjes die ik al gemaakt heb:


Voor het gemak heb ik gelijk met dezelfde sketch maar even een kerstkaart gemaakt. Ik zag dat ik daar ook ernstig mee achterop was geraakt. :Vandaag ga ik even wat kleine borduurseltjes maken voor een verjaardagsswap waar ik aan mee doe op clubs. Op de een of andere manier was ik een verjaardag vergeten. Dus leuk nu even wat kleins maken.
Liefs Marianne.


donderdag 20 augustus 2009

Award gekregen!


Van Metsje kreeg ik deze award, geweldig! Dank je wel Metsje!
Ik geef de award door aan:
Ilona, Amarins, Annemieke en Jannie! Volgens mij hebben zij nog nooit een award ontvangen, en ik gun het hen dus van harte!
Liefs Marianne.

Eindelijk weet ik wat er mis was.....


Die achtergrond he, die wilde maar niet lukken..... Blijk ik een verkeerd sjabloon te hebben, staat ook nog eens een text gewoon niet in een of ander vakje... Moet je die er zelf ook nog eens in zetten....

Nou ja... het staat er, er staan overigens ook twee hele leuke links bij! Kun je hele leuke dingen winnen als je van knutselen houdt.

Gelukkig hou ik daar niet zo heel erg van... LOL..... en heb ik de vriendin die mij ontzettend heeft geholpen beloofd het met haar te delen als ik zou winnen hoor!

Niet dat ik win, die kans is zo klein natuurlijk, maar ja.... je weet nooit!

Dus Metsje, voor jou:
Bedankt meid!
Dit kaartje heb ik vanmiddag lekker binnen gemaakt, het was mij te warm buiten, en om niet in slaap te vallen,ben ik toch maar wat gaan doen!
Nog een weekje hebben de kids vakantie, daarna gaat het harde school leven voor hen weer beginnen, dan begint ook mijn vrijwilligerswerk in de mediatheek weer natuurlijk. Maar... eerst nog een weekje genieten.
Liefs Marianne.

maandag 3 augustus 2009

Boxkleed af en nog wat kaartjes gemaakt ook!

Zo het boxkleed is klaar en bij de aanstaande oma afgeleverd die het heel erg mooi vond! Ik moet zeggen dat ik het ook wel leuk geworden vind hoor, maar ik doe het nooit meer zo. Eerst moet ik een patroon hebben en daarna pas de lapjes, want voordat je uitgedacht hebt wat je met de lapjes aan moet als je die in handen krijgt........
Verder twee kaartjes gemaakt vanmorgen voor diverse clubs. Een oosters dierenscrapkaartje:

En een mannenkaartje. Op de een of andere manier blijf ik dit altijd lastige kaartjes vinden.
Maar het is weer gelukt:
Het wordt morgen heerlijk weer beloven ze, dus we gaan weer lekker een tijdje borduren!
Geniet ervan!
Liefs Marianne.
PS. Mijn blog is nog niet zoals ik wil hoor, maar er wordt aan gewerkt:D