donderdag 20 mei 2010

Challenge 3D cards.

Er is een nieuw blog met nieuwe challenges! Het is een blog over 3D kaarten, het heet dan ook:
De uitdaging voor deze maand is huisdieren.
Daar hou ik dus van, huisdieren, dus het was voor mij niet zo moeilijk om een kaartje te maken voor deze challenge.
Dit is hem geworden:


Verder is het deze week zeer rustig in huize de Groot, onze zoon is even onder hoede van iemand anders. Maar gelukkig komt hij morgen weer thuis!
Fijn pinksterweekend allemaal!
Liefs Marianne.

donderdag 13 mei 2010

"Oud en nieuw"

Zo het wordt weer eens tijd om iets te laten zien zo onderhand. Door allerlei omstandigheden hier in huis heb ik even niet zoveel gedaan. Wat ik wel gedaan heb is de spulletjes van mijn moeder een beetje uitgezocht.
Daar kwam ik het volgende tegen:

Een heel fijn breiwerkje van vissersgaren. Wat de bedoeling hier ooit van geweest is heb ik geen idee van. Wel weet ik dat ik dit ooit ga verwerken in een memorylap voor haar, samen met al haar borduurtjes van de huishoudschool die ik van haar heb.

En dan het nieuwe: In de familie de Groot komt nieuw leven! Een nichtje is zwanger, zoooo ontzettend leuk voor een handwerkster, dus ik ben flink aan de slag gegaan. De envelop zit vandaag op de bus richting Amsterdam, maar ik laat het hier alvast even zien (ze komt hier toch niet kijken op mijn bloggie).
Een slabbetje, volgens tante is oranje wel een kleur waar ze wat mee heeft.

En uiteraard een kaartje voor erbij, met een patroon van Chrissie. Het gedichtje heb ik geprint op het papier.
Zo, nou dat was wel even wat ik de laatste tijd heb gedaan, uiteraard hoop ik snel weer wat te showen, ben druk met projectjes af te maken die nog lopen!
liefs Marianne.