dinsdag 25 januari 2011

Tilda.

Op de handwerkbeurs kocht ik diverse pakketjes, uiteraard zijn er al enkele klaar, maar toch bleef er nog 1 liggen. Vandaag heb ik haar gemaakt. En het is zoooo leuk om te doen... echt supergaaf!
Volgens mij heb  ik nu niet zoveel pakketjes meer liggen, nog een stuk of drie geloof ik, appeltjes, een molentje, een lente quiltje, o en ik heb ook nog een klein quiltje met een stitcherie. Maar ik denk dat ik nu eerst het lentequiltje eens even ga maken, het is tenslotte bijna lente.
Maar goed, eerst hier de foto van Tilda!
Is het geen schatje?

Liefs Marianne.

zondag 23 januari 2011

Borduurkaartjes.

Ik heb wat borduurkaartjes gemaakt voor de uitgeputte voorraad kaarten. Was weer leuk om te doen zeg, lang geleden ook. Ik heb mijn mapje weer gevuld met allemaal leuke plaatjes. patroontjes en achtergrondjes zodat ik weer even vooruit kan. Een kaartje per dag, dat moet te halen zijn hoor tussen het handwerken door;)
liefs
Marianne.

donderdag 20 januari 2011

de kittens.....

Zo ik ben druk aan het afmaken tussen alle bedrijvigheid door. Op de een of andere manier heb ik het momenteel best druk. Met wat? Geen idee eigenlijk gewoon met alles.... hahha... komt wel goed, ik heb nog geen geraniums gekocht om achter te gaan zitten in elk geval!

Ik heb de kittens zover dat ik alleen de lente nog moet.
Ik ga nu nog even breien, we zijn een voorbeeldje voor in de winkel aan het maken, mijn deel wil ik vanavond af hebben.

liefs Marianne.

maandag 10 januari 2011

Love is.......

Vandaag eens even een update van mijn Liefdesquiltje.
Hij lag zwaar achter op schema vorig jaar, dus ik heb bedacht dat ik eerst ook deze eens af ga maken voor ik weer in iets nieuws stap. Het streven is om op 10-02-11 de top klaar te hebben!
Fijne maandag!
Liefs Marianne

zaterdag 8 januari 2011

Vier seizoenen kittens.

Vandaag een update van mijn 4 seizoenen kittens van Dimensions.
Ik wil deze heel graag af hebben zodat ik verder kan met de Efteling, dus even doorborduren nog. Hij is over de helft, de herfstnog even afmaken en daarna de lente borduren boven de herfst dan kan hij ingelijst worden.
Verder ben ik natuurlijk druk met de quilt voor DD. Ik ben met het vierde stofje bijna klaar met de bloemen, dus nog drie te gaan dan voorhet een tuintje wordt. Verder ben ik druk met de Liefdesquilt, maar daarover maandag meer!
Fijn weekend allemaal!
Liefs Marianne.