dinsdag 26 juli 2011

AOL, of een gebreide deken.

Voor een achternichtje heb ik het plan opgevat om een dekentje te breien in allemaal verschillende kleurtjes, helemaal V V (hoop ik).
Misschien heb ik van het witte garen niet genoeg omdat ik daarmee de randen brei, maar volgens mij mag ik dat wel bijkopen hoor.

De tussenbaan wordt gelijk aan de eerste baan vast gebreid, een uitdaging dus omdat ik dat nog nooit heb gedaan.
liefs Marianne.

maandag 25 juli 2011

Nog meer scrapsels....





Bovenstaand de foto's van de diplomeringen die nog niet geplakt waren, met daarboven de laatste schoolfoto's voor in de lijstjes aan de muur.
liefs Marianne

woensdag 20 juli 2011

Scrapsels.

Onze dochter is geslaagd voor haar VWo diploma (voor degenen die het gemist hebben). Uiteraard had ik foto's genomen. Al jaren ben ik een album voor haar aan het scrappen, zo'n beetje van haar hele schoolcarriere, inclusief schoolfoto's van de schoolfotograaf. Nu heb ik bedacht dat de afsluiting van die periode er natuurlijk ook in moet komen. Ik heb de foto's dus maar weer eens een keer af laten drukken en ben weer heerlijk aan het scrappen gegaan. Natuurlijk vergt dit wat tijd en heb ik dus nog twee pagina's te gaan, maar de eerste twee laat ik jullie vast zien:
De eerste was na de uitslag

De tweede is het ondertekenen van het papiertje. Tussendoor komen nog twee bladen van de uitreiking, maar die moeten dus nog geplakt worden:

Liefs Marianne.

maandag 18 juli 2011

Bloemen in de vaas.

In het blad Mijn Creatieve hobby stonden een aantal erg leuke projectjes, nu de verhuizing van de hobbywinkel achter de rug is heb ik weer heerlijk tijd om te knutselen.

Grappig he?
Liefs Marianne.

vrijdag 8 juli 2011

Het derde project:

is intussen ook bij de jarige gearriveerd:


Mijn vriendin vraagt soms iets over eten aan mij als we aan de telefoon zitten, vandaar dat ik een pollepel heb gescrapt voor haar. Ik geloof dat ze hem wel grappig vond.

Liefs Marianne.

vrijdag 1 juli 2011

Het tweede projectje is gearriveerd.

En ik kan jullie het dus laten zien:

Flessenpost voor de jarige.
Fijn weekend allemaal!
Liefs Marianne.