maandag 29 juli 2013

Soldaat van Oranje.

Morgen is het een week geleden dat wij samen (Mink en ik) naar de Musical Soldaat van Oranje gingen.
De kinderen en ik hadden bedacht dat wij dit als kadootje voor Mink zijn verjaardag zouden geven. Het was namelijk telkens de bedoeling om te gaan, maar er komt steeds wat tussen en dan heeft hij weer geen zin of tijd zogenaamd of vind hij het niet zo leuk. Altijd wel een smoes te verzinnen. Uiteindelijk hebben wij een datum gesteld, heeft Annemieke twee kaartjes geregeld omdat zij er werkt kregen we nog wat korting ook zelfs.
Toen was het zover, de datum was daar. Door het warme weer gingen onze eerdere plannen niet door, maar zijn wij samen naar de Theater Hangaar  in Katwijk aan Zee vertrokken.

Allereerst samen eten in de pannenkoekenboerderij, hmmm.... erg lekker. Toen vertrokken om op tijd bij de Hangaar te zijn.

Alles verliep vlot. We waren binnen na uiteraard diverse malen contact met het thuisfront, wie speelt er  wie is er portier, wie zit er achter de counter....... Allemaal vragen van DD uiteraard, moesten we weer terug lopen, Mama moet met Mari op de foto!!!!!  Zo gezegd, zo gedaan. Mari blij, Annemieke blij, wij blij om Mari ontmoet te hebben.

Blijken er 2 mensen op onze plaats te zitten? He? O u moet ring 1 rij 7 hebben, dat is een beetje verder naar de zij en achterkant..... Wij zaten dus op rij 7 stoel 16 en 18. Wanneer je er geweest bent weet je dat je daar dus echt supergoed zit!
De Cast weet ik niet meer precies, ik weet alleen dat wij Matteo al Erik hadden en dat wij dat ontzettend leuk vonden!

En dan het verhaal van de musical, de humor, het verdriet en de pijn van de oorlog.
Een aangrijpend verhaal.
Van studenten in oorlogstijd durf jij te kiezen?want morgen is vandaag!, van een Koningin in tweestrijd, wat is beter voor mijn volk?
"Ik weet alleen met zekerheid dat niets meer zeker is!"

Liefs Marianne.

donderdag 11 juli 2013

Kerst in Juli!

Laatst zag ik deze tekst op een blog voorbij komen en is blijven hangen, natuurlijk is het vroeg, maar ik ben voor mijn doen al last nu met kerstkaarten maken.
Maar goed, de eerste kaart is een feit!
Met dit kaartje wil ik meedoen met de challenge Christmas in July van het blog Just a Note
Kerst zonder kerstpapier.
In de zijbalk staat de prijs die te winnen is, een schitterend stempelset!
Liefs Marianne.

dinsdag 9 juli 2013

Noor Design Challenge!

Ja hoor, weer een uitdaging, dit keer een van het Noor Design Challenge blog
De uitdaging is vlinders en wel met een Bestie Butterfly Digi stempel die je hiervoor speciaal aan kunt vragen op het blog.
Ik ben dit keer zo vrij geweest om de Digi aan te vragen en daardoor verplicht ik me om mee te doen met de uitdaging:D Helemaal niet erg natuurlijk omdat het om een schitterende prijs gaat ( ga maar even kijken) en er een mooie stempel voor gebruikt moet worden.
Ik zelf vind dat deze Digi zich leent voor vrolijke kleuren, maar ook voor eenvoudig gebruik... Dus hij zal wel vaker gebruikt gaan worden denk ik hoor!
Dit is de kaart die ik er nu van heb gemaakt:
Ik heb gebruik gemaakt van een ronde Noor mal, de achtergrond. Verder heb ik wat oudere vlinders van Marianne Design gebruikt en een Martha Steward pons. De takjes zijn een pons van Nellie Snellen. De ondergrond van de bloemetjes, zijn witte bloemen uit de Cricut met de randjes gekleurd in de kleur van de roosjes. De roosjes komen natuurlijk gewoon bij de HobbyStunter uit Ridderkerk vandaan.....
Ik ben een beetje in de oude doos gedoken want het plaatje is gewoon met mijn Derwentjes gekleurd. Momenteel ben ik een beetje op de toer van gebruiken wat je hebt.....
Het papier? Dat weet ik ff niet van welk blokje het komt....

Liefs Marianne.