vrijdag 13 juli 2012

Kaartje voor een nieuw kindje.

Onze nicht heeft een zoontje gekregen na haar dochtertje, dus een kaartje voor de kleine knul en zijn paps en mams gemaakt.
Als het goed is is hij gearriveerd en kan hij dus geplaatst worden:
De vorm van het kaartje heb ik gemaakt met een mal van Crealies, ook het afdrukje heb ik in die vorm gemaakt. Het labeltje en het takjje zijn van Magnolia, de slinger heb ik zelf geknipt, de letters erop gestempeld, touwtje erachter, aan het labeltje een touwtje met een belletje.... ik was er helemaal weg van zelf, erg goed gelukt vond ik.
Liefs Marianne.

donderdag 12 juli 2012

Gehaakt dienbladkleedje.

Ik ben lekker bezig met haken zeg! Maar dit kleedje lag al een tijdje nog niet half klaar in mijn mandje en aangezien ik graag iets nieuws wil beginnen moeten er eerst wat dingen afgemaakt worden uit mijn mandje;)
Hij moet nog gesteven worden hoor, maar ja, het ligt ff voor de foto zeg maar:
Het is een kleedje wat bestaat uit zes losse blokjes die je aan elkaar haakt bij de laatste toer van het blokje. Als dan alles aan elkaar zit worden er nog drie toeren rondom gehaakt.
Een blok uitvergroot:


Liefs Marianne.

zondag 8 juli 2012

Blok 26

Blok 26 al weer. Ik ben echt bijna helemaal "bij"met haken.

Dit was wel even een lastig blok. Gehaakte kabels. Als je goed kijkt kun je ze zien.
Liefs Marianne.

zaterdag 7 juli 2012

Beterschap.

Weer eens een ouder malletje opgezocht en ook weer een 3D kaartje mee gemaakt.
 Beterschap en opkikkers heb je ook nooit genoeg in huis:

Liefs Marianne.

vrijdag 6 juli 2012

Fabelbeestje.

Vorige week kwam een vriendinnetje bij mij gezellig een dagje breien/haken en niet te vergeten: kletsen. Zij gaat een vestje breien voor een meisje. Staat er bij dat patroon toch een schattig Fabeldiertje.
Wij hebben een nieuw buurmeisje, dus ik dacht, wolletjes genoeg in d ekast:D Ik ga dat beestje haken voor haar, leuk om bij het kadootje te geven.
Het is toch een leukertje geworden, vinden jullie niet?
Liefs Marianne.

donderdag 5 juli 2012

woensdag 4 juli 2012

Pukkie.

ohhh het fototoestel maakt echt overuren......
's avonds na het eten gaan we naar het bos, en dartelen we heerlijk over paadjes en slootjes.... Lekker vrij, zonder lijn. Soms kom je dan een ander hondevriendje tegen en daar kun je dan toch heerlijk mee spelen.

liefs Puk en Marianne.

Van harte herenkaart.

Herenkaarten blijven altijd lastig om te maken, toch moet je die af en toe hebben he.... dus vorige week eens in de hobbywinkel gesnuffeld, was er een pakketje met hobbydots. Dat heb ik nog niet zo vaak gedaan, maar het is wel erg leuk om te doen.
Het resultaat:

Liefs Marianne.

dinsdag 3 juli 2012

zondag 1 juli 2012

En daar is tie weer,

Onze Puk.... hahhaha, wat heeft hij het naar zijn zin zeg, wat een geweldig beestje is het toch....
Hij vind het in het bos het lekkerst om los te banjeren tussen ons in. Zodat hij overal kan snuffelen en rommelen zonder de lastige lijn om zijn nek.
liefs Marianne en Puk.