maandag 6 mei 2013

Distels en grootmoeder....

Met wat resten van de HAL deken heb ik een grote granny square gehaakt en volgens het patroon van Ginhttp://ginginis.blogspot.nl/a daar een tas mee gemaakt.
De grijze wol is nu zo goed als op, van het wit heb ik nog wat over, dat zit in de voorraadkast....
De distels, oftewel, de Thistle shawl. Ik kocht hiervoor voor mijn verjaardag een wolletje bij Monique en ben heerlijk aan de gang gegaan, maar ja... april is een drukke maand he in huize de Groot, dus de shawl bleef even achter in breien... Ik weet nu ook weer waarom, heb gisteren overwogen om hem helemaal uit te halen, maar het is bij overwegen gebleven gelukkig. Ik was namelijk nog steeds bezig met elke tweede naald te meerderen, maar dat moet gewoon elke naald. Met als gevolg dat ik steeds zo weinig steken had en dan op de rondbreinaald, ik vond het lastig..... Maar goed, ik ben dus verder gegaan en nu ik elke naald meerder zit ik er weer lekker in.
Ik ben uiteraard ook nog met andere projecten bezig, maar dit zal nu wel wat meer opschieten denk ik.(hoewel het dan buiten niet te warm moet zijn, want dan pak ik een boek en ga ik lezen).
En hier nog een close up van een disteltje.....


Liefs Marianne.

2 opmerkingen:

  1. Wat een leuke tas Marianne, leuk hoor hoe je van restjes toch weer iets moois kan maken. Ook je disteltjes zijn erg mooi.

    groetjes Herma

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooie tas, Marianne, misschien kun je een link naar Gini's blog erbij plaatsen voor mensen die ook zo'n tas willen maken.
    Je distels worden prachtig! Veel breiplezier, maar eigenlijk heb ik liever dat jij lekker gaat lezen, want dan hebben we echt mooi weer!

    BeantwoordenVerwijderen