donderdag 9 augustus 2018

Geocachen

Hoi lieve lezers,

Vandaag geen foto hoor, maar een gezellig verhaaltje.

Ik had afgesproken met een oud collega vriendin om gezellig vandaag in de stad te gaan cachen.
Gisteren nog wat puzzels opgelost, (mysterie geocaches), om vandaag op stap te gaan.

Nou. Het begon goed. De eerste was verdwenen! Zo ontzettend jammer dat mensen iets van een spel van anderen gewoon di en verdwijnen, maar ja zo werkt het tegenwoordig tich? Geen respect meer voor spulletjes van iemand anders.

Ach, dan in de buurt no g even kijken, ja hoor, 2 geweldige plekken met geocaches. Nu op naar de tram. Lijn 23. De multicache heet Het spoor bijster.
Het is een multi van ongeveer 10 km door de stad.
Uiteraard zijn we onderweg enkele keren uitgestapt om te kijjen, te lunchen en een stukje te wandelen naar een volgend waypoint.

Na het eindpunt hebben we daar in de buurt nog wat losse traditionele caches gelogd en een mini multi. Heel bijzonder om op een plek waar je zo vaak voorbij rijdt  nu aan de andere kant  te wandelen en geocaches te kunnen loggen.

Kunst in Ijsselmonde was wel een hele pikante cache, maar de leukste was toch buiten de multi de cache "Rare kwasten zijn geocachers eigenlijk."

Al met al ongeveer 10 km gewandeld.
Na d e kwasten zijn we in de bus gestapt, overgesrrapt en naar het huis van mijn vriendin gegaan, o ja, dichtbij haar huis nog even een heerlijke cappuccino met red velvet cake gegeten!
Hmmmm

Ook hier hou ik van. Lekker buiten wandelen!

Liefs
Marianne.

1 opmerking: