zaterdag 25 juli 2009

Niet echt stil gezeten!

Dit kaartje heb ik gisteren gemaakt voor een uitdaging op een club bij hetnet. De uitdaging was papuela. Een "oude" techniek die ook hier al weer even in de kast lag. Gelukkig had dd commentaar, sinds wanneer doe je dit nou weer mam? Nou sinds het weer eens een uitdaging is ergens;)
Afgelopen week ben ik ook begonnen met een boxkleed voor een verzorgster in het verpleeghuis van mijn mams. Zij wordt in september voor de tweede keer oma en de ouders van de baby wilden een apart boxkleed. Ze hebben zelf de stofjes uitgekozen en gekocht en ik mag er een kleed van maken. Heel lang heb ik bedacht welk patroon ik toch zou gebruiken om zoveel mogelijk uit de stofjes te halen. En dit is het patroontje geworden:
Hieronder zie je twee banen aan elkaar, dit is de helft van de top van het kleed, als rand neem ik de effen blauwe stof zodat ik daarmee de gewenste maat kan maken, die komt dus nog om het geheel heen.Verder heb ik gisteren de laatste hand gelegd aan deel 13 van de Efteling SAL. Deel 14 ligt inmiddels te wachten, maar.... eerst het vierde deel van de Leap Froggie Head maken.
Zoals jullie zien heb ik dus ondertussen niet echt stil gezeten! Volgende week wordt een druk gezellig weekje, maandag even naar het zh in Spijkenisse met mams, dinsdag lunchen met tante, woensdag bij een vriendin op de koffie. Het wordt dus best druk. Maar dat moet ook wel, want dh gaat maandag weer aan de slag. Afkicken dus!


Vanmiddag heb ik ook eerst eens even een foto genomen van de enige rode waterlelie die we in de vijver hebben. Ze zijn zo mooi, maar helaas is deze al bijna weer uitgebloeid en hebben we alleen nog maar witte bloemen.


Liefs Marianne.

5 opmerkingen:

 1. Zo jij heb zeker niet stilgezeten zeg. Wat wordt dat boxkleed leeeeeuuuuuk. Leuke stof hebben ze er voor uitgezocht. Verder is je kaartje mooi, de efteling wordt mooi en de waterlelie is mooi.
  Succes met alles wat je verder nog gaat doen dit weekend.
  Groetjes en tot woensdag

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Pffffffftttttttt jeetje meid wat een actie :w maar alles weer met een super resultaat! Enne gezellig bijkletsen dames en oja ....donderdagochtend koffie met die andere vriendin hoor ; ben je helemaal vergeten !!!
  Liefs Metsje

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja:D Donderdag koffie met die andere vriendin!
  Dank jullie wel meiden!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. nou nou je hebt inderdaad niet stil gezeten meid!
  Ziet er allemaal weer prachtig uit hoor!
  Leuk ook weer dat papuela eigenlijk he ;-)

  Liefs,
  Nicoline

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ziet er allemaal prachtig uit, meid !

  Groetjes, Ria

  BeantwoordenVerwijderen