zondag 30 augustus 2009

Efteling deel 19... en kaarten, veel kaarten gemaakt.

De Efteling sal vorderd gestaag, zolang Tilly of Jacqueline mij van patroontjes voorzien, elk stukje is 50x50 kruisjes, kan ik verder. Ik geloof dat het nu weer even stopt.
Dus ik ben maar aan het kaarten maken geslagen, je moet toch wat doen om niet voor de tv in slaap te vallen he;)

Dit zijn allemaal kaartjes gemaakt naar voorbeeld sketches op de club van Ilona. Heel erg leuk om te doen, een kaartje naar aanleiding van een layout maken, je hoeft ook zelf niet zo heel erg te denken dan. Lekker makkelijk soms dus wel.( soms niet want dan kom je met plaatje en papier weer niet goed uit)
Dan gaan we nu nog maar een tijdje gewoon kaartjes maken, geen scrapkaarten, maar met plaatjes die ik onlangs vol ijver heb geknipt!
liefs Marianne.
7 opmerkingen:

 1. Hallo Marianne,

  Alles goed daar? hoop het wel.
  Wat moet jij toch een engelengeduld hebben met al die kruissteekjes, pfffffff. Petje af hoor. Wil ook nog even zeggen dat je weer hele mooie kaartjes hebt gemaakt, TOPPIE!!!!

  Groetjes en een dikke knuffel,
  Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wat mooi !!!..je schiet al mooi op met je Efteling ..en je kaartjes zien er ook prachtig uit..ik kom met mn dingen helemaal niet aan kaartjes meer toe helaas..misschien moet ik eens een verplichte dag inlassen :)
  fijne avond en tot weer:)
  Groetjes Tineke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dank jullie wel Ellen en Tineke! Misschien een goed idee hoor Tineke, om een verplichte dag in te lassen, heerlijk! Ik ben vandaag zo heerlijk aan de kaart geweest, moest wel he, geen kruisje meer te borduren!
  Fijne avond!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Nou je heb je best weer gedaan zeg. Prachtig de efteling.
  Groetjes Lenie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dat ziet er allemaal geweldig uit Marianne!!!
  Al weet ik eigenlijk niet wat Efteling sal betekent?:$

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dank jullie wel Josee en Lenie!
  Een SAL is een stitch a long. Wat zoveel inhoud dat je elke maand een stukje van een borduurpatroon ontvangt en met meerdere mensen tegelijk aan hetzelfde borduurwerk bezig bent.
  Ik hoop dat je het snapt Josee?
  liefs Marianne.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een productiviteit, meid !
  Prachtig !

  Liefs, Ria

  BeantwoordenVerwijderen