zaterdag 14 mei 2011

Over voorraadverslinden en meer.

Het YWYH project heet vanaf nu Voorraad Verslinden. Maar ja, in hoeverre voer ik dit door?
Uiteraard op handwerkgebied moet ik dit volhouden. We hebben afgesproken dat de deelnemers die de eindstreep halen voor elkaar een kadootje maken (uiteraard uit voorraad).
Zou ik dit ook kunnen op kaarten gebied? Ik vraag het me af.
De verleidingen zijn weer erg groot. Bij ons in de winkel liggen schattige stempeltjes van geisha's, babouska's en lieve malletjes die erbij horen, prachtig papier..... Ik probeer het vol te houden! Ook op kaartengebied, maar jeetje wat is dit moeilijk!

Afgelopen woensdag vierden wij de verjaardag van onze jongste. Hij werd 16......
Het was een gezellige avond met veel knullen, lol en natuurlijk als je 16 wordt mag je een biertje drinken.
Gelukkig was het heerlijk weer, zodat we buiten konden zitten.
Tante had voor haar dochter een jurkje uitgezocht in de winkel en deze in twee maten meegebracht. Gelukkig maar, anders had ik nu niet zo'n leuke foto gehad van de twee nichten:
Zijn het geen plaatjes? Toch net twee bruidsmeisjes he?

Gisteren kwam mijn vriendinnetje een dagje gezellig borduren, maar goed, want ik zit nu weer heerlijk in mijn Efteling! Deel 39 is al klaar, ben begonnen met deel 40, dus nog maar 16 te gaan hierna!
Deze is inmiddels gebombardeerd tot ufo, dat betekend dat ik bij de club Naald en Draad (clubs.nl) elke 10de van de maand een update moet geven. Nou dat gaat lukken dit keer hoor!

Verder ben ik druk aan het breien, sneakers..... zo snel. Momenteel brei ik een paar van teen tot boord, dus andersom dan de traditionele sokken, je moet er toch een beetje uitdaging in houden nietwaar?
De foto's komen later hiervan!

Dat was wel weer een beetje wat mij bezig hield deze week.... Volgende week examens van beide kids.... pfff.. heftig hoor, maar het komt vast goed met 1 van de 2, hahahaha...

fijn weekend.
Liefs Marianne.

1 opmerking:

  1. Hopelijk komt het gewoon goed met 2 van de 2 ! Foto van de meiden is erg leuk en het borduren was weer een succes, laat ik nou toevallig net ook even een update op mijn blog gezet hebben ! Ga maar kijken ....

    BeantwoordenVerwijderen