zondag 22 mei 2011

Verschillende projecten zijn klaar!

Allereerst heb ik mijn Annis klaar, een omslagdoek/sjaaltje voor kille zomeravonden om de schouders buiten warm te houden. Hij zit nog gespannen, maar om jullie een idee te geven alvast toch maar een foto gemaakt:
Verder heb ik drie kaarten afgewerkt, ik moest wel want de bloem moet vandaag nog op de bus!

Zoals sommigen weten ben ik inmiddels 20 kg afgevallen, dat betekent dat ik heel veel kleding heb wat te groot is geworden. Sommige dingen waren echt nog goed en dus "zonde"om zomaar weg te gooien, ja wat doe je er dan mee? Dan knip je het in repen en ga je ermee haken!
Dit mandje is het eerste resultaat ervan:
Er zitten twee hele shirts in, van het blauwe heb ik nog alleen een bloemetje gemaakt, om het mandje te versieren ennne..... zo leuk rood, wit en blauw natuurlijk.

Ik ben druk met het leren van frivolité, dit is een boekenlegger. Helaas zijn de kleuren van de foto niet zo super, maar het is dus lila met wit:

Dan gelijk nog maar even een update van de Efteling:

En ik heb deze week nog even achter de naaimachine gezeten om een tas te maken van lapjes uit de voorraad. De tas gaat vrijdag mee naar Den Haag als ik met mijn nichtjes een dagje op pad ga. Er kan lekker veel in en hij hangt heerlijk om mijn schouder. De tas zelf weegt niet zo heel zwaar.
En hij past ook wel goed bij de kleding die ik van plan ben aan te doen;)

Fijn weekend allemaal!
Liefs Marianne.

4 opmerkingen:

 1. Zo Zo wat een werken allemaal meid. Je hebt je best gedaan zeg. De tas vind ik erg leuk, de stola prachtig en de rest ook natuurlijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jemig wat een tempo .......... ziet er allemaal prima uit meid
  Liefs Metsje

  BeantwoordenVerwijderen
 3. He wat raar had gisteren een reactie neergezet maar is blijkbaar niet gelukt. Maar je hebt hard gewerkt super wat een leuke dingen weer allemaal

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat ben jij een bezige bij Marianne, prachtige creaties heb je geplaatst en inmiddels weet ik dus ook, wat het blauwe breiwerk is geworden ;)
  Knap hoor, 20 kg afvallen!!!!!

  BeantwoordenVerwijderen