donderdag 3 mei 2012

HAL sprei (deken, afghan)

Op een club waar ik lid ben is op 1 december een HAL begonnen. Leuk leuk leuk, maar ik heb al zoveel te doen en pff.... haken is zoooo leuk, maar.......
Ik zie overal de resultaten..... van elke week een blokje... zooo gaaf!
Oke. Gisteravond heb ik besloten dat ik hem toch wil gaan maken!
Vanmorgen begonnen met het uitprinten van alle deeltjes, lastig natuurlijk, maar uiteindelijk heb ik alles keurig georganiseerd bij elkaar gekregen. Tsja.... toen MOEST ik natuurlijk wel wolletjes halen, dus hup in de auto naar de wolwinkel gesjeesd. Welke kleur wil ik nu dan? Geen idee.... Blauw is mijn kleur, maar ja... dat staat niet in de slaapkamer zoals die nu is....bruin dan, neuuh.. is het ook niet helemaal..... Oke, ik maak hem grijs met wit! Yeah!!!!! Elk blokje in het grijs en elk blokje een keer in het wit, zodat we straks een leuke geblokte sprei hebben in de slaapkamer! Past prima bij de kleuren, mocht het niet zo zijn is het een heerlijke deken om onder te zitten op de bank tenslotte.....
Oke, ik ben thuis:HELP!!!!!!! Wat een troep zeg!!!!!!!!!! hahahhaa... natuurlijk moet het eerste blok gelijk gehaakt worden, als het kan vandaag twee af van elke kleur 1..
Tsja, vanmiddag afgesproken met Riet om te knutselen, ik moet natuurlijk ook nog onderzetters maken, zoo gaaf, dus eerst ff snel eten, wat haken, naar Riet om te knutselen, ff snel eten gehaald voor straks om te eten en weer verder haken.
Dit is het resultaat:

O ja, ik ben begonnen met blok 3 hoor.. haaahahhaaha, omdat die het makkelijkst was om mee te beginnen! Vanavond me maar eens storten op blok 1. Ik heb natuurlijk wel het een en ander in te halen. Op de club zijn de dames al met blok 19 klaar namelijk!

De troep? Die is intussen opgeruimd hoor!

Liefs Marianne.

2 opmerkingen:

 1. Wat super leuk dat je toch mee gaat doen, kleurtjes zijn ook erg leuk gekozen en je eerste haaksels zijn prachtig. Succes met het vervolg.
  Groetjes, Amarins

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk hoor zo'n Kal, altijd leuk om mee te doen. Welke club is dat dan?
  En hoeveel blokjes gaan jullie haken.
  Ik zie nu al dat ie erg mooi gaat worden.
  gr. Meijra

  BeantwoordenVerwijderen